September 21

DACĂ E TOAMNĂ, E „SUPER BLOG”

inscrie-teAm câteva veşti fantastic de bune şi alte câteva … proaste. De fapt, nu chiar proaste-proaste, ci mai degrabă … uşor prostuţe. Vestea fenomenal de bună este că începe o nouă ediţie Super Blog, mai precis a 15-a ediţie, potrivit datei stelare. Vestea prostuţă este că toţi cei vor să se înscrie la acest concurs de blogging trebuie să se grăbească. Pe 26 septembrie se dă startul competiţiei, iar cei care vor să ajungă la finish (1 decembrie), fără depunctări, trebuie să se grăbească. Într-adevăr, înscrierile vor continua şi după 26 septembrie, dar cum Super Blog este un veritabil maraton de blogging, orice zi (ca să nu zic oră sau minute) contează.

Cei care au experimentat deja regulile şi tempo-ul Super Blog ştiu desigur cu ce se mănâncă întrecerea: este cel mai plăcut chin, cu nervi fără număr şi euforie cât carul, cu multe clipe de încordare, dar şi dulci bucurii. Este o luptă continuă a fiecărui blogger cu el însuşi, cu limitele şi trăirile sale. Pentru cei care ţin morţiş să intre în clubul Super Blog şi să guste pentru prima dată din spiritul acestei competiţii sunt necesare câteva mici precizări. Adică, alte câteva veşti bune sau prostuţe, după caz.

Super Blog este de departe cea mai longevivă întrecere de blogging din România, ceea ce spune multe despre spiritul ei. Nu este doar un concurs maraton, care durează două luni sau chiar mai mult (în acest an între 26 septembrie-1decembrie), ci şi o competiţie extrem de dinamică şi alertă cu peste 20 de probe în total, adică câte o probă lansată la fiecare 3 zile. Ceea ce presupune din partea participanţilor o conectare intensă şi permanentă la concurs, multă tenacitate şi destulă răbdare. Ce are, totuşi, Super Blog şi nu au alte competiţii de blogging? Deşi fiecare probă presupune, în esenţă, conceperea unui advertorial, juraţii (fiecare probă are juriul ei) lasă, vizibil, concurenţilor o mai mare libertate în a-şi demonstra talentul, originalitatea şi inspiraţia, în detrimentul detaliilor tehnice şi a enunţurilor pur publicitare, care, deseori, lasă impresia de fake, stereotip etc… Aşadar, articolele Super Blog îmbrăcate frumos, cu mult talent şi imaginaţie, sunt întotdeauna bine primite de juriu. Această libertate de exprimare oferită concurentului ar trebui, de asemenea, să fie bine primită şi preţuită de bloggeri.

se cauta superblogger

O  altă veste bună este că pe măsura muncii şi a implicării concurenţilor în această competiţie răsplata este pe măsură. Bloggerii pot câştiga premii diverse (bani, produse, servicii sau vouchere) la fiecare probă în parte, iar finaliştii premii suplimentare. De asemenea, primii trei clasaţi la finalul competiţiei vor fi răsplătiţi şi de către organizatori. Bineînţeles, despre Super Blog s-ar mai putea scrie vrute şi nevrute. Cei care vor să ştie mai multe despre concurs pot intra pe site-ul competiţiei, unde se pot familiariza cu specificul întrecerii şi regulile acesteia.

sustin

Îi invit pe toţi cei care simt că pot face risipă de talent, inspiraţie, concentrare şi ambiţie să nu ezite niciun moment şi să accepte provocarea Super Blog. Este o competiţie dificilă, nerecomandată superficialilor, dar seducătoare. Şi sigur, la capătul ei, emoţiile şi adrenalina se vor contopi în respect de sine şi în încredere în forţele proprii. Baftă tuturor temerarilor! Eu îi susţin aşa cum susţin Super Blog! Pentru spiritul competiţiei!


Posted September 21, 2017 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>