November 25

UN DAR INSPIRAT, CĂ SĂ FIU MOŞ ADEVĂRAT!

santa_claus_gifts_stock_photo_170104

sursa:all-free-download.com

Cel mai reuşit job de pe Pământ, mai delicios chiar decât un post de bugetar, este meseria de Moş Crăciun. Păi, munceşti doar o noapte pe an! În rest, trudesc pe brânci săracii spiriduşi pentru că au un dead-line bătut în cuie: noaptea de Ajun. În plus, ce mare ispravă faci în noaptea aia? Îl mângâi pe Rudolf până i se înroşeşte nasul, te strecori pe hornuri şi te dai rotund cu refrenul arhicunoscut “Ho, ho, ho!”?

Asta bârfesc, însă, doar cârcotaşii, neamurile lui Grinch, pentru că, ştie orice copil, slujba de Moş Crăciun e cea mai complicată de pe statul de plată al … omenirii. Serios! Într-o singură noapte să îndeplineşti milioane de dorinţe şi, culmea, să le şi ghiceşti, e treabă grea, de …Moş Crăciun! Cu siguranţă Moşul ghiceşte în praf de stele!

mossursa:pinterest.com

Eu mi-am dorit de când eram de-o şchioapă să fiu Moş Crăciun, chiar dacă valenţele mele nu prea corespund cu fişa postului. Se pare că, dintotdeauna, flerul meu în a ghici cam ce-şi doresc destinatarii darurilor a lăsat de dorit. Sau, că să fiu mai concis, intenţiile mele au fost ca… nuca în perete! Bine, eu nu am avut praf de stele şi nici ajutoare magice ori… sănii zburătoare. Norocul meu este că toţi cei pe care i-am făcut “fericiţi” cu daruri de Crăciun au fost nespus de blânzi şi toleranţi cu mine. De exemplu, nevastă-mea m-a pupat şi m-a mângâiat mereu, gândind probabil: “Sărăcuţul, o fi ştiind că sunt femeie?”

Iată, însă, că anul ăsta, s-a rup blestemul cadourilor neinspirate. M-am trezit brusc chiar Moş Crăciun, adică regele suprem al surprizelor uimitoare, cel mai iubit şi aşteptat bunic din noaptea de Ajun. Da, sunt un Moş Crăciun veritabil, pe care l-ar fi invidiat şi celalalat bătrânel, vestitul Moş cu barbă albă, cu tot cu ceata lui de reni şi spiriduşi. Cum m-am transformat, dintr-o dată, într-o minune de… bărbat? Păi, simplu: cu mult… farmec. Adică, am căpătat harul de a răspândi prin lume fericire având la dispoziţie un redutabil arsenal şi o ispita pură: celebrele produse de la Farmec. Dacă mă întrebaţi pe mine, un veritabil Moş Crăciun, vă spun sincer că pielea frumoasă şi obrazul subţire cu… Farmec se ţine. Dacă îi întrebaţi pe alţii, sunt sigur că aţi afla că o marcă inovatoare, cum este Farmec, a fost şi este brandul nr. 1 în preferinţele româncelor, pe segmentul “Care”. Pentru că a avut mereu grija ingredientelor de ultimă generaţie, care au creat un brand… fin, minunat şi sensibil.

primul-cadousursa:farmec.ro

Cum am ajuns eu mesagerul cadourilor de la Farmec? În primul rând, m-am lăsat sedus de farmecul Crăciunului, cea mai frumoasă, colorată şi emoţionantă sărbătoare inventată pe Pământ. În al doilea rând, pe mine Farmec m-a fermecat chiar de la prima atingere: o cremă Gerovital H3, care mi s-a lipit de piele, acum ceva timp, … fenomenal. Iar dacă eu, un novice Moş Crăciun, am fost cucerit de invenţiile Anei Aslan, atunci înseamnă că alţii, mai pricepuţi ori chiar cunoscători, vor fi cu adevărat seduşi. Sau cel puţin nu mă vor privi chiorâş, ca altădată, când nu eram Moş cu normă întreagă în seara de Ajun.

Planul meu este pe cât de simplu, pe atât de potrivit: să dăruiesc, în noaptea de Ajun, câte o casetă cadou de la Farmec. Adică să ofer tuturor “UN DAR INSPIRAT, CA SĂ FIU MOŞ ADEVĂRAT!”. Pentru că, trebuie să recunoaştem: casetele cadou de la Farmec sunt un must have 3 în 1 (sau altfel spus: “Chiar asta vreau de Crăciun!”), pe care le-aş oferi în dar oricui.

caseta-cadousursa:farmec.ro

Şi, culmea, am şi-o listă scurtă, specială, de Moş Crăciun, unde-am trecut 3 oameni, pe care i-aş bucura oricând, oricum, chiar şi fără vreo putere magică, ci pur şi simplu, pentru că îmi sunt tare dragi.

Nevesti-mii nu i-aş da numai o casetă cadou, ci tot Farmecul din lume. M-aş limita totuşi la o “Borsetă cadou Gerovital Plant” pentru că are trei ingredinte care i-ar face ochii să zâmbească iar gura să-mi spună iarăşi, “Te iubesc!”: Crema hidratantă, Apă micelara hidratantă şi Cremă fermitate contur ochi şi buze.

borseta-gerovital-plantsursa:farmec.ro

Deloc zgârcit, ba dimpotrivă, n-aş fi nici cu “Mătuşicul John”, aşa cum îl alint eu, “neaoş” pe-al meu unchi Ion. Bonomia lui şi grija pentru cei din jurul lui le-aş mângâia cu o “Casetă cadou Gerovital H3 Men Wild” (Loţiune după ras Gerovital H3 Men, Spumă de ras Gerovital H3 Men, Deodorant Antiperspirant Gerovital H3 Men – Wild), recomandată şi pentru unchii trecuţi de 55 de ani. Sunt sigur că ar mustăci de bucurie iar ochii i-ar sclipi ca de…Crăciun.

caseta-men-wildsursa:farmec.ro

Nicidecum la urmă, ci mereu prima, pentru că e numai suflet şi căldură, mătuşa Aurelia ar trebui surprinsă mai ceva ca un copil care dă cu ochii de bradul de Crăciun. Aşa că m-am gândit la o Borsetă cadou Gerovital H3 Classic care ar face-o mai fericită decât un cozonac încins, rumenit ideal: Cremă lift hidratantă de zi, Cremă regenerantă pentru mâini şi Deodorant Antiperspirant Gerovital H3 – Natural.

borseta-gerovital-classicsursa:farmec.ro

Sigur, nu sunt cadouri, pentru prinţi sau prinţese, dar au ceva ce alte daruri n-au: efectul Farmec, acel factor de basm care te alintă din cap până-n picioare. Ba, mai mult, astfel de daruri au ceva din magia de Crăciun. Toate sunt parcă o baghetă nevăzută, care, printr-o simplă atingere şi-o vrajă neştiută, transformă mâinile, ochii, privirea şi sufletul în farmec pur. Da, acel farmec pe care ni-l aduce, o dată pe an, noaptea de ajun.

Iar, dacă mă gândesc mai bine, nu mi-ar strica nici mie un set cadou, aşa, ca să am farmec de… Moş Crăciun. E ca şi cum Moşul (cel de Crăciun) i-ar dărui celuilalt Moş (adică eu, aspirantul) cel mai frumos cadou…

logo

Aceste rânduri au fost daruite … SuperBlog 2016.


Posted November 25, 2016 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>