April 21

CE-I MÂNĂ PE EI ÎN LUPTĂ?

bogatiCeva îmi dă cu virgulă la alegerile astea! Printre cei care se bulucesc să prindă un loc de primar, ferm convinşi că-l prind pe Dumnezeu de picior, sunt destui milionari. Şi nu milionari de-ăştia ca noi, de ne permitem vreun aspirator ori vreo canapea nouă, la câţiva ani. Nu! Sunt milionari de-ăia în euro, de nici nu ştii să le numeri banii şi acareturile. Şi atunci, dacă ai lovele fără număr, ce cauţi la Primărie? Vrei un salariu de mizerie şi numai belele pe cap? Eşti masochist?

Ce-i mână pe ei în luptă? Unii ar zice că statutul social, puterea. Deh, eşti domnu’ primar, nu vreun patron oarecare. Ai la picioare un oraş întreg, nu o mână de oameni. Alţii ar spune că bogaţii vor influenţă şi, logic, alţi bani. Aşa este folclorul: Primăria e o vacă ideală de muls, pentru că acolo sunt banii noştri, iar banii noştri trebuie să ajungă la alţii.

Nu i-aş crede, însă, nici pe unii, nici pe alţii. Cred mai degrabă că oamenii ăştia îşi lasă baltă afacerile şi averile, ca să se sacrifice pentru noi, pentru bunăstarea noastră. Mă poate contrazice cineva în afară de DNA?


Posted April 21, 2016 by admin in category RAIONUL DE POLITICE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>