April 11

AL TREILEA SPIRIDUŞ

blog 2Ştiţi cum e online-ul! Ca apa… Insipid, incolor, inodor… Ştii că e acolo, îl vezi, îl simţi, e palbabil, dar nu e! E atât de fluid, uriaş şi emană atât de multă forţă! Online-ul oferă unui blogger un credit imens: îi oferă vizibilitate, oportunitate şi nenumărate şanse de se exprima şi de părăsi un anonimat comod. Acest credit, aparent facil, trebuie, însă, răsplătit. Trebuie să dai blogului conţinut, aşa cum simţi, cum gândeşti: viu, serios, inspirat, cu emoţii sau haz, dar mereu cu consecvenţă. Trebuie întotdeauna să răsplăteşti creditul şi încrederea acordată … Altfel, creditul acordat este inutil.

Ce înseamnă să ai credit în online? Înseamnă să ieşi din anonimat, să-ţi câştigi o reputaţie, să fii o voce auzită. Înseamnă să ai influenţă, să ai cititori de calitate, care îţi confirmă statutul şi creditul câştigat. O ştiu foarte bine şi partenerii SuperBlog, Christian Hertzug, Daniel Botea, Cornelia Crina Popa, Robin Molnar, Dana Lalici, Manuel Cheţa, Bianca Alexandra Bîzîiac, câştigători ai SuperBlog, dar şi mulţi alţi premianţi, cu coroniţă ori fără, şi sute de alţi bloggeri. Toţi au intuit că SuperBlog este o bancă de încredere şi o rampă de a accesa credit în online. Pe acelaşi potenţial au mizat şi partenerii media, de la Chic-Elite, Comunicate de presă, Connect, până la PRwave, RadioLynx, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist, care au sprijinit mereu ideea SuperBlog şi spiritul competiţiei.

parteneri-1

Este creditul în online la fel cu unul financiar în offline? Da şi nu. De ce, da? Pentru că poate fi uriaş. Pentru că îţi aduce alte câştiguri, te responsabilizează, îţi oferă şansa de a evolua, de investi în tine şi confortul tău. De ce, nu? Pentru că un credit financiar este un credit rapid. Cel în online presupune răbdare, tenacitate, muncă, talent şi inspiraţie. Nu-l poţi avea bătând din palme şi nu-l poţi conserva. Fără să investeşti continuu în blog, îţi pierzi creditul uşor.

AVBS-CREDIT

Un om are mereu doi spiriduşi pe umeri. Unul pe umărul stâng îi spune: „Fă aia, că aşa e bine”. Celălalt ripostează: „Nu, nu face aia, fă invers”. Bloggerul e şi el om şi are spiriduşii lui. Dacă ar avea un sfetnic bun, ar şti poate să-şi transforme ideile, neliniştile, inspiraţia, talentul şi emoţiile într-un blog de aur. Ar fi al treilea spiriduş, cel bun, care te învaţă cum să beneficiezi şi să te foloseşti de creditul de care ai nevoie.

blog 1

sursa: alltricksbuzz.com

În materie de credit bancar, lucrurile par mai simple. Vrei să ai, în sfârşit, o casă? Soliciţi un credit pentru prima casă. Tânjeşti după o altă locuinţă? Apelezi la un credit ipotecar. Doreşti să-ţi renovezi ori să-ţi mobilezi casa? Un credit de nevoi personale ţi-ar putea face îndeplini visul. De ce sunt mai simplu de obţinut astfel de credite? Pentru că există un al treilea spiriduş. Există companii de intermedieri credite bancare, care îţi pot pune pe tavă, gratuit, cea mai bună soluţie de creditare. Iar unul dintre cei mai vestiţi spiriduşi financiari este AVBS Credit. Este spiriduşul care te învaţă că „a avea brokerul TĂU de credite este un LUX, un LUX care NU COSTĂ!”. AVBS Credit te poate învăţa că un credit de nevoi personale este garantat sau negarantat, că împrumutul ipotecar depinde în mare măsură de puterea ta financiară, ori că banii oferiţi pentru prima casă sunt garantaţi de stat în proporţie de 50 la sută, iar restul de banca finanţatoare. Iar ca basmul să fie complet, „spiriduşul” AVBS Credit îţi poate găsi cea mai bună reţetă de finanţare, gratuit. Adică, un lux care nu costă!

Dacă aş avea un al treilea spiriduş l-aş înfia. Aş înfia şi-un broker de credite, dacă mi-ar intermedia, nelimitat şi fără comision, multă inspiraţie. Cum nu cred în minuni peste noapte, dau credit unui alt spiriduş: SuperBlog. Şi-i cer un lucru aparent mărunt: un parteneriat sau o asociere pentru a scrie, cu ajutorul celorlalţi bloggeri, care cred în ideea de grup, talent, emoţie şi idei, o carte colectivă. Un volum online în care fiecare capitol să fie scris de către un blogger, preluând ideea celui dinaintea lui. Să fie un „dă mai departe” creativ, fără comision şi răsplată. Aşa, pentru bucuria noastră de a fi bloggeri şi de a ne merita creditul!

spring

Acest material a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.


Posted April 11, 2016 by admin in category SECTIA DIVERSE

3 thoughts on “AL TREILEA SPIRIDUŞ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>