February 26

SUPER SPRING!

blogDupă o iarnă atât de ciudată, încât nici urşii n-au avut chef să pună geană pe geană pentru o sfântă hibernare, miroase grozav a primăvară. Miroase a lumină, soare mai curajos, a pământ reavăn trezit din amorţeală şi a poftă de viaţă. Nu că până acum am stat ascuns prin debaraua din casă, leşinat şi mahmur de ger, dar trebuie să recunosc că primăvara are farmecul ei provocator.

Şi dacă tot veni vorba despre primăvară şi provocare, o să mai bifez una, aşa, ca de 1 martie: Spring SuperBlog 2016. Este o provocare delicioasă în măsura în care chinul şi zbaterile minţii, la fiecare probă nu dăunează organismului, ci dimpotrivă îl mobilizează şi-l trezeşte din hibernare. Ce este Spring SuperBlog? Ediţia de primăvară a SuperBlog (chipurile una mai puţin solicitantă decât cea din toamnă), un concurs maraton de probe pentru bloggerii care n-au altceva mai bun de făcut decât să-şi încordeze neuronii pentru a câştiga premii, prestigiu şi laude. Iar dacă nu le câştigă, sigur vor recunoaşte că a fost o experienţă, pe cât de solicitantă, pe atât de frumoasă.

super

Aşadar o să mă înscriu la Spring SuperBlog 2016! Pentru că am participat la SuperBlog 2015 şi n-am murit! Pentru că a fost mişto şi al naibii de provocator! Pentru că mă mânâncă tastele!  


Posted February 26, 2016 by admin in category SECTIA DIVERSE

2 thoughts on “SUPER SPRING!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>