November 2

VIAŢĂ ŞI ELEGANŢĂ

elegantasursa foto: magazincritic.ro

Femeia este o creatură fascinantă, un tumult, o mie de stări într-una singură, o poezie, o pictură, ceva atât de simplu şi frumos încât pare abstract. Este o enigmă cu un parfum atât de fin. Ce e femeia? Nici chiar femeia nu ar ştii să spună, deşi o spune prin fiecare gest, cuvânt şi chiar frustări. Femeia în sine este o poveste: prietenie, iubire, jumătate dintr-un tot, mamă, trudă, bunică, inspiraţie, o viaţă vie.

Prezenţa şi farmecul femeii este copleşitor pentru oricine. Pentru copil este căldură, ocrotire, tandreţe, linişte, exemplu, un chip frumos şi cald. Femeia-mamă este atât de unică încât o şoaptă, un sărut şi-un zâmbet transformă universul unui copil într-un cocon. Mama te învaţă ce-i bine şi ce-i rău, te ţine strâns la pieptul ei când ai vreo tragedie puerilă, când dai în plâns ca din senin. Mama te ceartă blând şi chiar te dojeneşte aspru când ai greşit ca un copil. Ea este sfatul bun şi-acele două braţe care te susţin şi te-nconjoară când tati este… rău.

chic 3

sursa foto: chic-elite.ro

Tânăr fiind femeia este … multe. Acasă, mama îţi e un camarad, un om mult mai matur care îşi vede puiul cum a crescut, cum a ajuns şi el un om. Ea te veghează chiar dacă orgoliul, personalitatea ţi-a dat în clocot şi vrei să te afirmi. Orice ai face, orice ai gândi şi ai simţi, eşti trup din trupul ei şi o mulţime de gânduri din gândurile ei.

Printre prieteni, femeia devine altceva. Este colega de clasă care te face să suspini, s-o cauţi cu privirea, s-o adori. Ba, este şi prietena care îţi suflă la mate, îţi dă bucata cea mai bună din bucata ei de senviş şi nu-ţi ascunde că te-ai îndrăgostit ca prostul de una care nu-i de nasul tău. Tot ea, femeia-amică sau iubită îţi arată, subtil, aproape ca un sfat, că te comporţi aiurea sau că ţinuta ori hainele îţi vin “fantastic”, ca un …sac.

Iar mai târziu, în cuplu, în familie, descoperi o femeie mult mai complexă pe care o ştiai, dar nu atât de intim, de profund. E şi copilul vesel ce sare într-un picior, ori plânge aparent fără motiv, e şi iubita aiurită, tandră, fericită sau furioasă, nemulţumită, sarcastic. Ea este domnişoara care devine doamnă sub ochii tăi, îţi schimbă invizibil percepţiile, gusturile şi stilul sau, dimpotrivă, se schimbă ca şi tine, devine … amândoi şi doi în unul.

chic 2  sursa foto: chic-elite.ro

Femeia este şi mamă, dar nu aceeaşi mamă, pe care o ştiai de mic. Este părintele ce are un copil în mâna lui, ce se frământă şi luptă să-i ofere un univers întreg. E o femeie încărcată uneori de îndoieli şi griji, dar curajoasă, caldă şi loială. Ea este rafinată, elegantă şi născută din frumos pentru a naşte alt frumos. Femeia este un univers atât de explorat încât ascunde o mie de enigme şi de păreri. Este atât de neînţeleasă pe cât am vrea s-o înţelegem. Ea e un şir de întâmplări, de stări şi frământări, e un noian de sentimente, de vise şi încercări. Femeia este o mie şi una de întrebări, pe care doar o viaţă nu le lămureşte, nu le oferă răspunsurile căutate.  

Ce e femeia pentru mine? Tot ce am spus şi mult mai mult: e o copilă răsfăţată, alintată, soţia, echilibrul, cu care împarţi tristeţi şi bucurii, prietena şi camaradul care te ascultă când te doare, iubita pasională care te învaţă cuvântul dor. Ce pot să fac pentru un asemenea tumult? Încerc să fiu pământul pe care stă şi aerul pe care îl respiră, apa care îi stinge setea şi focul care aprinde sentimente şi trăiri. Încerc s-o înţeleg …

Dar, din păcate, viaţa, ritmul ei şi provocările din jur nu îţi oferă timp şi spaţiu pentru a-i oferi femeii tot ce visează şi ce îşi doreşte. Sunt conştient că are întrebări, nedumeriri la care nu găsesc răspuns. Şi nu pentru că nu am chef sau nu am timp…Nu pot să îi ofer răspunsuri pentru că nu le ştiu. Nu doar o dată, ci de nenumărate ori, nu pot să-i intuiesc trăirile pentru că ea, în sine, este laolaltă furtună, calm, putere, slăbiciuni, dorinţă, bucurii, tristeţi, dezamăgiri, euforii. Pe multe, foarte multe, le disecăm şi le trăim în doi, tot căutând liniştitorul echilibru.

chic 1 sursa foto: chic-elite.ro

De aceea, cred că universul feminin ar trebui să aibă, oriunde, concret, în on-line sau în eter un sinonim, o lume care să răspundă trăirilor interioare, dilemelor femeii. Este de la sine înţeles că o comunitate feminină, interactivă, poate răspunde multor întrebări sensibile pe care orice mamă, femeie şi le pune atunci când cei apropiaţi nu au soluţii. Şi sunt destule probleme şi dileme: relaţii de cuplu, interpersonale, chestiuni de viaţă, gusturi, comunicare, psihic, probleme sociale, juridice, business, job, orientare profesională şi chiar estetică, comportament, vestimentaţie, finanţe şi economii, decoraţiuni, ori culinare, probleme aparent banale, dar foarte importante în universul feminin.

Comunitatea Chic-Elite este un astfel de univers, în care sunt puse pe tapet, analizate şi disecate aproape toate problemele femeii moderne. Este o platformă virtuală, care caută să aducă echilibrul interior nu doar prin interactivitate, ci şi prin sfaturi şi sugestii din partea unor traineri, specialişti în cele mai diverse domenii. Ceea ce este chic şi inedit, la Chic-Elite, este orientarea, extrem de inspirată, către nou şi viitor. Pentru că astăzi implicarea socială, dezvoltarea personală, managementul business-ului, socializarea, estetica, ba chiar şi internetul sunt domenii de maxim interes pentru orice femeie activă şi integrată în lumea care se tot grăbeşte către ziua de mâine, către viitor.

chic

Mai chic este că toată această comunitate feminină are răspunsuri şi pentru mulţi dintre bărbaţi, pentru acel univers masculin ce gravitează strâns legat de jumătatea lui. Pentru că un bărbat în pas cu timpul poate înţelege şi aici din frământările femeii, din aspiraţiile şi dinamismul ei. Poate ar fi chiar inspirat ca şi bărbaţii să fie invitaţi şi provocaţi să fdacă parte activ din universul Chic-Elite, să interacţioneze şi să descopere femeia, trăirile interioare şi eleganţa cu care împart viaţa în împreună.

Iar dacă Chic-Elite încearcă să redescopere femeia şi s-o transforme pozitiv, se străduie să îi ofere sprijin şi echilibru interior, o femeie a demonstrat că tot acest efort merită şi este un ţel frumos. Eli Lăslean, un nume sonor al modei româneşti şi un exemplu de succes al abordării feminine a business-ului, a reuşit să asorteze sufletul femeii cu hainele de pe ea. ELLIS, brandul creat de Eli Lăslean, este sinonimul eleganţei feminine, al chimiei inspirate dintre haină şi om. Rafinamentul creaţiilor casei de modă ELLIS au însemnat un permament succes. Multe vedete TV autohtone, dar şi Carmen Iohannis, Prima Doamnă, s-au regăsit în armonia şi stilul creaţiilor semnate Eli Lăslean.

ellis

Eli Lăslean este simbolul eleganţei feminine şi al succesului, pe care comunitatea Chic-Elite doreşte să-l promoveze activ în societatea românească. Ea, este un exemplu pentru fiecare femeie sau cuplu care încearcă să-şi trăiască viaţa cu pasiune, bine şi frumos.

ellis 1 sursa foto: ellis.ro

Aceste rânduri au fost scrise pentru SuperBlog 2015.      


Posted November 2, 2015 by admin in category SECTIA DIVERSE

1 thoughts on “VIAŢĂ ŞI ELEGANŢĂ

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 12. Trăiește cu eleganță!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>