October 20

BĂNUŢI PENTRU HĂINUŢE

parlamentariCând eram să dau colţul de grija parlamentarilor, mi-am revenit brusc. Domniile lor vor mai mulţi bănuţi pentru hăinuţe. Că doar sunt o familie mare, au remuneraţie mică şi n-au nici de unele. Astfel, dacă acum, un simplu parlamentar primeşte lunar cam 10.000 de lei leafă, plus 5.000 de lei indemnizaţie, ei vor să le aducă Moşul încă 4.000 de lei ca indemnizaţie. Asta aşa, ca să aibă şi ei de-un shopping mic. Sau nevestele. Sau amantele. Că şi ele trebuie întreţinute în sistem bugetar.

De ce nu le ajung parlamentarilor noştri indemnizaţiile de 4.000 de lei pe lună? E prea puţin pentru şoseţele, cămăşuţe şi crăvăţele? Vor un costum pe lună? Doar Armani? Este bineştiut că obrazul subţire cu cheltuială se ţine, dar cine a văzut un astfel de ten prin Parlament? Când ceri încă 4.000 de lei pe lună indemnizaţie pentru hăinuţe înseamnă că ai obrazul subţire?

Eu, unul, sunt de acord să se majoreze indemnizaţiile pentru hăinuţele parlamentarilor, dar cu o condiţie. Să se dea şi romanilor indemnizaţii pentru ceva anti-vomitive.


Posted October 20, 2015 by admin in category RAIONUL DE POLITICE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>