October 17

CÂINI RECLAMAŢI

cainiNumărul de câini de pe străzile din Rm. Sarat creşte de la o lună la alta, dar mai îngrijorător este că unii maidanezi sunt agresivi. Zilnic, Primăria şi Administraţia Domeniului Public sunt sesizate în privinţa câinilor agresivi. Misiunea serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân este însă destul de dificilă.

De aceea, persoanele atacate de câini sau care au fost martore a unei agresiuni sunt sfătuite să formuleze o reclamaţie scrisă, în care vor specifica zona unde s-a petrecut evenimentul, dar şi unele detalii cu privire la câinii agresivi, astfel încât aceştia să fie cât mai uşor de identificat.

În baza reclamaţiilor scrise, angajaţii serviciului specializat vor merge să captureze maidanezii, care pun în pericol viaţa oamenilor.

 

-Bună ziua! ADP-ul? Dom’le, vreau să reclam şi eu un câine. De fapt o haită… Doi câini…

-Sunt agresivi? Muşcă?

-Până acum n-au muşcat pe nimeni, dar li se citeşte în ochi ura de rasă. Nişte animale…

-Puteţi să-mi daţi, vă rog, semnalmentele?

-Ale mele?

-Nu, dom’le. Ale câinilor…

-Aaa, da. Unul e negru cu alb, iar celălalt alb cu negru. Şi latră.

-Ciudat…

-Şi unde ziceţi că sunt?

-Pe stradă

-Pe stradă, pe stradă, dar pe care stradă?

-La mine-n cartier. În Costieni. Cum intraţi, dinspre centru, faceţi dreapta, o luaţi pe prima la stânga şi o ţineţi tot aşa până când vedeţi o alee mică, mică. O luaţi pe alee, faceţi iar stânga, iar la a doua stradă pe dreapta cotiţi puţin tot în dreapta. Asta e traseul scurt. Să vi-l spun şi pe celălalt, mai lung?

-Nu-i nevoie. Şi cât de mari ziceţi că sunt câinii ăştia?

-Păi, nu-s nici mari, nici mici. Potriviţi…

-Şi când i-aţi văzut?

-Aaaa, de curând. Acum o lună jumate…


Posted October 17, 2015 by admin in category HAI, SA FIM SERIOSI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>