October 14

DAI UN BAN, DAR ŞTII CĂ NU-L MAI AI!

promotiiCe este toamna? Nu, nu este anotimpul butoaielor cu acreli şi nici a comelor insuflate de tulburel. Este anotimpul promoţiilor, acea perioadă din an în care oamenii muncii de pe întreg întinsul patriei sunt ispitiţi să cumpere în draci, orice şi oricum, la preţul adevărat al produselor. Nu de alta, dar abia acum, toamna, realizezi că tot anul ai cumpărat produse la un preţ umflat, cam cu cât eşti poftit acum la reduceri. Că doar nu-ţi dă nimeni acum moca, doar pentru că este anotimpul promoţiilor.

Bineînţeles, pentru unii, reducerile pică bine, dacă mai au ceva bani la saltea sau saltele. Pentru alţii, promoţiile nu-s decât un plauzibil motiv de divorţ. Nu de alta, dar ochii văd, inima cere, iar nevasta este sensibilă la tot ce este frumos şi scump.

Indiferent cu se sunt asociate, săptămâni întregi de Black Friday, Ziua Naţională, Moş Nicolae, Moş Crăciun ori Anul Nou, promoţiile şi reducerile sunt, totuşi, pe sufletul românilor: dai un ban, dar ştii că nu-l mai ai!


Posted October 14, 2015 by admin in category DESPRE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>