October 8

MOAŞTE DE MILIOANE

moasteVeste copleşitoare pentru mii şi mii de români cu frică teribilă de Cel de Sus. Cine n-a pupat în viaţa lui moaşte sau a pupat, dar nu suficient, va avea ocazia să o facă dumnezeieşte, în curând, la Iaşi. Acolo vor fi expuse moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, pentru a fi pupate, îndelung, până pe 16 octombrie. Prima zi de rugăciuni, pupături şi acatiste la popi, va fi sâmbătă, când rămăşiţele Sfintei Parascheva vor fi etalate publicului larg la Catedrala Mitropolitană.

Iar ca alaiul de pupători de moaşte să fie în al noulea cer, mai marii bisericii au stabilit să aducă la Iaşi, tocmai de la Muntele Athos, şi moaştele Sfintei Mironosiţe Maria Magdalena, dar şi un fragment din lemnul Sfintei Cruci. Aşadar, pentru pelerini va fi un lung prilej de mătănii şi înghesuieli, iar pentru popi, de încasări.

Ţinând cont că, în anii trecuţi, Biserica Română a încasat cam 2,5 milioane de euro, la fiecare sfânt pelerinaj de la Iaşi, sunt optimist că, în acest an, profitul poate fi depăşit. Doamne ajută!


Posted October 8, 2015 by admin in category PAREREA MEA !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>