September 14

TOŢI PENTRU UNUL, UNUL PENTRU TOŢI

2.RUGBY:ROMANIA-IRLANDA, IRB NATIONS CUP 2014 (22.06.2014)Motto: „Realitatea este o iluzie care apare atunci când nu mai ai nimic de băut” (Proverb irlandez)

Această întâlnire nu a avut loc. Încă…

Ian: Ian!

Ionuţ: Ionuţ!

Ian: Translated?

Ionuţ: No, my name…

Ian: Of course…Guinness?

Ionuţ: No, Stejar…

Ian: Again translation?

Ionuţ: No, it’s my beer

Ian: Ireland win!

Ionuţ: No, nu vin. Stejar…

Care ar fi probabilitatea ca un român să întâlnească un irlandez într-un bar din Londra? „Mare”, ar spune românul. „Mor”, ar mormăi şi irlandezul. Care ar fi posibilitatea ca pe Wembley 15 români duri, ca stejarii, să ţină piept altor 15 irlandezi tari, ca stânca? “Uriaşă”, s-ar mândri românul. “Never”, s-ar făli englezeşte şi irlandezul.

Dar ce şanse ar fi ca 12 români să strige laolaltă cu alţi 12 irlandezi, în tribune, la un meci istoric de rugby, în Londra? „Maxime”, ar îndrăzni să afirme un fan fericit de esenţă tare. „Uasta?”, ar scăpa printre câţiva dinţi din faţă irlandezul mirarea.

rugby 1

Cum poate fi descris rugby-ul cât mai simplu? Tărie, forţă, dârzenie, curaj, fair-play, avânt şi bărbăţie? Da, rugby-ul le are pe toate şi chiar mai multe. Rugby-ul are o filizofie unică: toţi pentru unul, unul pentru toţi. Este sportul în care 15 oameni, toţi, se mişcă, luptă şi gândesc pentru ca unul dintre ei să atingă ţinta. Este jocul în care unul dintre cei 15 oameni de pe teren, înaintează, forţează şi caută breşa pentru a atinge ţinta, conştient că o poate face prin forţa şi lupta celorlalţi.

Berea Stejar (la fel de tare ca şi fanii săi) poate îndeplini visul a 12 români, de a urmări pe viu, chiar pe stadionul Wembley din Londra, un meci de rugby epocal, de o încleştare senzaţională: România- Irlanda. Pentru stejarii români va fi a doua confruntare de la Campionatul Mondial de Rugby din Anglia, ediţie care, pentru România, înseamnă a 8-a participare consecutivă la cea mai puternică competiţie a lumiii. O performanţă care se poate rezuma simplu: „Niciun mondial acasă”. Meciul României cu Irlanda, contând pentru grupa D, va avea loc pe 27 septembrie.

rugby 2

Care este provocarea lansată de Berea Stejar pentru toţi fanii de esenţă tare? Un concurs la finalul căruia 12 români se vor simţi cu adevărat stejari, pe celebrul Wembley, în inima Londrei. Ce trebuie să faceţi? Floare la ureche: până pe 15 septembrie trebuie să completaţi un formular foarte simplu pe site-ul concursului iniţiat de Berea Stejar. Adică, aveţi de raspuns la câteva întrebări de esenţă tare:

1. Ce face un fan de esenţă tare când arbitrul strigă “ÎNAINTE!”?

2. Ce înseamnă “Balon Mort”?

3. Ce fel de dans este “Haka”?

rugby 3

Dacă aţi răspuns la cele trei întrebări, sunteţi cu un pas mai aproape de unul dintre cele 12 premii de esenţă tare. La finalul campaniei, Berea Stejar va efectua o tragere la sorţi, iar 12 norocoşi vor pleca la Londra la meciul de rugby. Mai mult, cei 12 fericiţi câştigători ai biletelor puse la bătaie de berea Stejar vor avea incluse în premiu şi transportul şi cazarea. Aşadar, completaţi un simplu formular şi aveţi ocazia să petreceţi un weekend de vis la Londra, dar şi să urmăriţi pe viu, pe 27 septembrie, un meci de rugby de zile mari: România – Irlanda.

Cum înscrierile se încheie pe 15 septembrie, mai aveţi un singur lucru de făcut! Grăbiţi-vă!


Posted September 14, 2015 by admin in category COLTUL CU SPORT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>