August 31

CUM SĂ MĂ ÎMBOGĂŢESC?

bogatCred că nu există persoană din sistemul nostru solar să nu vrea să fie bogată. Bine, ar mai fi ceva excepţii: cei care sunt deja bogaţi. Cum nu sunt o astfel de excepţie tristă, e logic că un horoscop care îmi indică ce scrie-n stele despre norocul meu la bani, îmi trezeşte o curiozitate la fel de apăsată ca îmbogăţirea.

Şi ce scrie la horoscop despre confortul meu financiar? Păi, cică, traversez trei perioade mari şi late. În prima etapă a vieţii mele, până la vreo 20 de ani, e trai pe vătrai: trăiesc pe spinarea familiei, ca un mic trântor. După ce trec de pragul psihologic de 20 de ani, o cam îmbulinez. Adică, am bani…de mers pe jos. Uimitor este că, după 35 de ani, scot pârleala. Aşa zice horoscopul, aşa scrie în astre. Ciudat este că am trecut graniţa asta de ceva vreme şi…nimic. Sau aproape nimic. Nu-s bogat.

Probabil e ceva ascuns printre rânduri şi n-am priceput. Scria cumva să muncesc până cad din picioare? Ei bine, muncesc, dar prefer să rămân în picioare. Nu de alta, dar mort, n-am cum să mă îmbogăţesc. 


Posted August 31, 2015 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>