August 26

CARDUL RĂULUI

cardCardul de sănătate a scos din unii oameni ce e mai bun: o evlavie atât de profundă, încât Dumnezeu îi mai înţelege. De aceea, poate, fug de banalul card ca dracul de tămâie. Dar de ce refuză pioşii ăştia bucata de plastic? Motivul este foarte simplu: cardul are inclus vestitul cod de bare, asimiliat numărului fatidic 666, poreclit cifra diavolului. Cum ar veni, dacă intri în posesia cardului, intri în cârdăşie cu necuratul.

Dar asta este. Dacă oamenii au o convingere fermă, trebuie respectată. Că e absolut haioasă, este o altă problemă ce ţine mai degrabă de leziunile neurologice ale fiecăruia. De ce este atât de vesel refuzul lor de a fi stăpânii cardului? Păi, cum să nu dai în bâlbâială de râs, când aceeaşi oameni prea-cucernici, îşi cumpără zilnic de-ale gurii de prin magazine. Şi-au pus vreodată problema că fiecare produs care le cade bine la stomac are întipărit un cod de bare?  

Ce înţelegem de aici? Că unele coduri sunt bune, altele nu, iar cele pentru sănătate sunt chiar diavoleşti. Piei Satană!


Posted August 26, 2015 by admin in category POLITA DE SANATATE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>