August 19

INAMICI EXECUTAŢI

puiRuşii sunt la un pas de a câştiga războiul cu Ucraina, pentru că au tehnici de luptă sofisticate şi deştepte. De exemplu, au executat 50 de boboci de raţă care le-au pătruns ilegal în ţară, dispre graniţa ostilă cu Ucraina. Cu adevărat cutremurător este însă că arderea pe rug a răţuştelor a fost făcută după o judecată sumară. Totuşi, eliminarea din faşă unui pericol atât de iminent la adresa independenţei şi integrităţii teritoriale a Rusiei este o dovadă solidă că Putin a făcut judo pe bune.

Trânta lui Putin cu restul lumii, oameni sau pui de raţă, arată că ruşii n-au mamă, n-au tată, ci doar inamici. Iar duşmanii ăştia încearcă să le suprime neamul îndopându-i cu tot felul de trufandale, altele decât vodca.

Chiar aşa! Dar dacă ruşii s-ar fi pomenit la graniţă cu un transport ilegal de vodcă? Cum l-ar fi executat? Cu paharul sau cu sticla?  


Posted August 19, 2015 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>