July 27

MMS DE LA MAMAIA

mamaia 1Ciudat. Câteodată am impresia că cineva a umblat pe furiş la certificatul meu de naştere. Nu peste tot, ci doar la o rubrică …esenţială. Data la care am urlat, pentru prima dată în viaţa mea, ca din gură de şarpe, este corectă. Altceva este dubios. Nu pricep şi pace cum de nu m-am născut la mare. Nu de alta, dar îmi place marea de mor. Ei, nu mor de-adevăratelea, că nu-mi permit. Zic şi eu, aşa, de efect.

Marea mi-a picat cu tronc de mic copil. A fost dragoste la prima vedere. Mai întâi priviri furişe, gesturi abia perceptibile de apropiere, apoi ocheade şi îmbrăţisări pătimaşe. De aici şi până la un amor nebun n-au mai fost decât vreo doi, trei ani de valuri şi nisip cât vezi cu ochii, amestecate cu acel sentiment unic al libertăţii, al nesfârşitului. Anii au trecut, iar relaţia a devenit şi mai statornică, mai profundă. Am înţeles şi de ce marea m-a sedus întotdeauna: e ca mine, uneori tumultoasă şi agitată, alteori calmă şi tandră.

mamaia 2

Acum, între noi este numai dragoste. În toată regula. Şi, chiar dacă nu ne vedem decât vara, eu ştiu că ea este acolo. Uneori tumultoasă şi agitată, alteori calmă şi tandră…Iubesc marea pentru că face parte din firea mea. Ştie să mă provoace şi ştie să mă liniştească. Este mereu ispititoare, nepotolită, caldă şi sălbatică. Este mereu aceeaşi şi, parcă, mereu altfel.

Marea este Mişcare şi Soare. Te provoacă şi te mângâie. Ea este cea care îndreaptă asupra ta toată atenţia şi căldura soarelui. Este imposibil să stai locului lângă mare. Te atrage ca un magnet, te cuprinde în valurile ei, te copleşeşte, te poartă pe braţe. Te mişti permanent cu ea, pentru că marea este mişcare…

mamaia 3

Cu marea alături totul este firesc. Chiar dacă eşti obosit şi-ai vrea să leneveşti la soare, marea nu-ţi dă pace. Te cheamă în valuri, te invită să-i străbaţi plaja şi să te joci pe nisipul fierbinte. Asta e marea. Te mişcă şi dacă ai fi stană de piatră. Iar eu, sincer, nici nu am nevoie de invitaţii. Îmi place mişcarea, sportul. Fără rezerve. Mi-au plăcut întotdeauna, pentru că, întocmai ca şi marea, nu pot sta locului. Îmi place să înot, să merg cu bicicleta, să joc fotbal, volei, baschet, tenis şi badminton. Şi-mi place să dansez. Pentru că dansul este tot mişcare, tot sport şi relaxare. Aşa sunt eu.

Şi tocmai pentru că este mereu aceeaşi şi, parcă, mereu altfel, marea a mai pregătit o surpriză tuturor celor care este ca ea. O zi specială dedicată mişcării, în bătaia brizei, la doi paşi de valurile înspumate. Sâmbătă, 1 august, la Mamaia, sunteţi invitaţi în Piaţeta Perla la Cea mai mare oră de sport. Evenimentul va începe fix la ora 9.00, dimineaţa, şi se va încheia la ora 21.00, spre seară. Vor fi 12 ore de sport şi mişcare în aer liber alături de cei mai tari instructori de fitness din România şi nu numai.

 Miscarea Face Bine - Mamaia - 2015 - POSTER

Veniţi sâmbătă, 1 august, la Mamaia, în Piaţeta Perla, la cea mai mare oră de sport, pentru a vă mişca odată cu marea, chiar lângă mare! Vă veţi putea mişca în voie, după voie:

#KangooJumps
#Zumba
#Steel Programs
#Rebound AAS
#Functional Training
#KhaiBo
#Aerobik
#Fotbal
#Bicicletestationare
Zona #BootCamp
Şi multe altele…

Mişcare, Mare, Soare. Un MMS perfect. Vă aştept la Mamaia, pe 1 august. Vreţi un MMS?

Şi nu uitaţi! Dacă mare nu e, nimic nu e…


Posted July 27, 2015 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>