July 22

ŢARA ALTORA

greciaDe când Grecia a intrat până la gât în… budă, din cauza unui mare deranj financiar, agenţiile de turism au luat foc. E-mailul îmi este zilnic doldora de oferte de vacanţă irezistibile, fie cu transport gratuit, fie cu reduceri ameţitoare, în cele mai populare locaţii elene. Doar-doar de s-or găsi români care să ignore preconizatele scumpiri şi bulibăşeala austeră din ţara măslinilor. Adevărul este că operatorii de turism au ce-i ura lui Tsipras, după ce au antamat şi plătit sejururile încă de anul trecut.

Eu cred, cu mâna pe inimă, că Grecia este şi va fi o destinaţie inspirată şi rentabilă, indiferent de câţi Tsipras s-or perinda pe la Guvern. Pentru că, ani buni de acum încolo, nu Tsipras sau alţii vor conduce Grecia, ci creditorii. Iar aceştia nu au niciun interes să le dea elenilor să mănânce lămâie după lămâie. Nu de alta, dar mai au de muls.

Bine, dintr-un anumit punct de vedere, grecii au fost şi sunt, în minoritate în propria lor ţară. Cel puţin vara sunt surclasaţi ca număr, de turişti.


Posted July 22, 2015 by admin in category PAREREA MEA !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>