July 12

UN PERPETUUM MOBILE AL PROSPEŢIMII

rexonaSe spune că succesul înseamnă 99% transpiraţie şi 1% inspiraţie. Iar când inspiraţie nu e, ce mai rămâne? Intuiţia îmi spune că … numai transpiraţie. Şi nu e deloc greşit. De când deschidem ochii, dimineaţa, până când dăm stingerea, noaptea, suntem un …perpetuum mobile. Ne mişcăm, mai încet sau în grabă, calmi ori agitaţi. Şi când stăm ne mişcăm.

Eu, cel puţin, dimineaţa am o inspiraţie …vecină cu somnolenţa. Aşa că mizez pe transpiraţie. Fac cafeaua, o beau, îmi inviorez spondiloza cervicală, fac un duş şi mă spăl pe dinţi. Dacă am timp, iau în fugă şi micul dejun. Dacă nu, continui alergarea. La birou agitaţia creşte progresiv. Informaţii, ştiri, imagini, time-cod-uri, dead-line-uri. Ochii în patru pe monitoare, grabă şi concentrare. Adevărată transpiraţie. Primul jurnal este doar începutul, încălzirea. Urmează alte ore de încordare şi agitaţie, alte jurnale. Toţi suntem infierbântaţi, atmosfera este încinsă, aparatura este încinsă. Iar, în zilele fierbinţi, de vară, aerul devine şi mai dens, irespirabil.  

Finalul unei zile agitate de muncă este doar un scurt răgaz. Drumul către casă, eventualele popasuri în magazine, ori întâlniri amicale programate sau nu, mă menţin în priză. Şi acasă este mereu câte ceva de făcut. Este însă o altă dinamică, mai calmă, mai liniştită. Vine seara şi…somnul. Apoi …şi mâine este o zi.

O binecunoscută lege a fizicii spune că orice lucru mecanic produce căldură. Cu alte cuvinte, în timp ce ne mişcăm, organismul se încălzeşte. Iar corpul, pentru a-şi păstra temperatura constantă, reacţionează. Una dintre reacţii o simţim zilnic pe pielea noastră: transpiraţia. Partea bună este că, acum, în zilele noastre, avem suficiente atuuri, pentru a combate inconfortul cauzat de transpiraţie. Un astfel de aliat de nădejde este antiperspirantul, creat special pentru a lupta de la egal la egal cu transpiraţia.

rexona 1

Iar Rexona a reuşi un lucru incredibil: a descoperit cel mai performant deodorant împotriva transpiraţiei (Rexona MotionSense), o formulă care este cu un pas înaintea transpiraţiei. Ce este Rexona MotionSense? Este primul antiperspirant din lume care conţine microcapsule activate de mişcare şi îţi asigură protecţie eficientă şi senzaţie de prospeţime pe parcursul întregii zile. Este o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, care, cu cât faci mai multă mişcare, cu atât eliberează mai multă prospeţime. Mai exact, microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mişcare, astfel încât să te bucuri de o senzaţie de prospeţime îndelungată. Astfel, tehnologia unică MotionSense de la Rexona ne ajută să ne simţim fresh, să avem alt tonus şi alt psihic cât e ziua de lungă. Ne ajută să fim în priză mereu, să facem faţă provocărilor zilei, fără a mai avea grija transpiraţiei. Pentru că MotionSense de la Rexona este un perpetuum mobile al…prospeţimii.

 Infopgraphic_rexona_v5_medium

 Încercaţi MotionSense de la Rexona pentru a spune adio transpiraţiei! Alegeţi prospeţimea cu un adevărat perpetuum mobile: MotionSense de la Rexona

rexona 3


Posted July 12, 2015 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>