April 30

ARTĂ IEFTINĂ?

bileteClar, cineva tot împinge TVA în jos, pe tobogan. După tăierea brutală a taxei la tot ce băgăm în gură, ideea a fost perpetuată la apa de consum, la cărţi, iar acum, la spectacole. Nu ştiu însă cât va ajuta scăderea TVA la cărţi şi spectacole la culturalizarea poporului român. Adică, nu văd cozi şi nici oameni buluc în librării ori la teatru, pentru că au fost scutiţi de câţiva lei.

Chestia asta cu arta şi cultura, în general, o percep ca pe o chestie intimă, pe care trebuie s-o savurezi exclusiv pentru bucuria sufletului. De aceea, nici nu trebuie să epateze, nici să pară „ieftină”. Din păcate, văd prea mulţi oameni spoiţi cu puţină cultură care ţin morţiş să facă impresie bună, vociferând naiv despre subiecte care îi depăşesc.

Dar asta e viaţa şi ăştia sunt oamenii: întotdeuana vor să pară ceea ce nu sunt. Un om inteligent este deştept şi când tace.


Posted April 30, 2015 by admin in category PAREREA MEA !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>