March 28

GRĂDINĂ CU POLONICUL

vegetaCu Vegeta mă ştiu de mic copil. Bine, pe atunci nu prea ştiam cu ce se mănâncă. Eram în vacanţe, la fratele meu, în Banat, iar Vegeta era nelipsită din bucătării. Şi la televizor, la sârbi, era omniprezentă, în reclame. Mă fascinau reclamele de la Vegeta şi, mai ales, bucătarul ei bonom. Mai târziu am descoperit rostul amestecurilor de legume, dar mai ales savoarea lor în bucătării. Iar, de curând, am descifrat şi câte ceva despre istoria aromată a amestecului unic de la Vegeta.

vegeta0

Vegeta, adaos universal pentru mâncăruri, este produsul-vedetă al companiei Podravka şi un brand care se adresează segmentului premium. Are în spate o istorie uluitoare şi o experienţă fascinantă de peste 50 de ani.

vegeta 1

Vegeta „cea mai bună creaţie croată”, a primit botezul în 1959 în laboratoarele Podravka, iar ulterior a cucerit toată Europa de Est. Acum este un brand celebru şi unul dintre cele mai apreciate produse din acest segment din lume.

 vegeta istorie

În România, 2010 a fost un an, pe cât de important, pe atât de provocator pentru Podravka. Compania a creat, doar pentru piaţa din România, Vegeta Gust de Găină. Aceasta este o bază pentru mâncăruri, care îmbină inspirat delicioasa carne de găină cu amestecul special de legume şi condimente.

 vegeta gaina

Şi pentru că există multe voci şi comentarii “anti-adaosuri”, în 2012, Podravka a dat o adevărată lovitură. Răsunătoare. Este vorba despre o nouă creaţie marca Vegeta: Vegeta Naturella, o inovaţie în categoria “bază pentru mâncăruri”. Vegeta Naturella este un produs fără adaos de conservanţi şi monoglutamat de sodiu, fără adaos de arome sau coloranţi şi cu un conţinut de legume de 30%. Produsul nu are aditivi şi, mai mult, reuneşte caracteristicele naturale ale unui produs din acelaşi segment premium, păstrând în continuare gustul original Vegeta. Vegeta Naturella conţine 9 tipuri de legume naturale, uscate care se potrivesc perfect, fără adaos suplimentar de potenţiatori de aromă sau culoare. Aşadar, un mix perfect de legume, savoare şi bun gust care-i seduce şi pe mofturoşi.

 Vegeta_Naturella_75-g

Doar această mică istorie Vegeta este suficientă pentru a te alătura, ca blogger oficial, unei idei …aromate. A-ţi asocia numele cu cel al unui brand premium, arhicunoscut, înseamnă însă mult mai mult. Şi nu este vorba doar despre aventura în sine şi despre beneficiile unei colaborări. Împreună, putem da de ştire lumii că celebritatea Vegeta are atuul calităţii şi performanţei. Putem convinge pe cine încă nu e convins, că Vegeta îşi respectă clienţii şi se implică în proiecte ambiţioase, de suflet. Putem demonstra că Vegeta este în pas cu timpul, cu societatea, cu gusturile şi preferinţele ei. Putem condimenta spaţiul virtual cu arome şi idei, fel de fel. Discret şi intens sau cu polonicul…

Ca blogger, poate mai important este să crezi în ideea pe care o promovezi. Să crezi în produs şi calităţile sale. Pentru că altfel, mixul de cuvinte pe care îl creezi, n-are niciun gust. Iar Vegeta are!

 vegeta 2

Cu ce m-ar ajuta Vegeta să-i fiu ambasador? Notorietatea, probabil, e prea puţin. Vegeta este un brand incontenstabil, iar asta înseamnă mult: calitate, constanţă, inventivitate, bun gust şi milioane de gusturi mulţumite. Nu-i de ajuns pentru un mix reuşit?


Posted March 28, 2015 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>