March 1

VENIŢI ÎN PIAŢĂ, LA MATACHE! POFTIŢI LA FOLK!

mariusMiroase tare şi curat a primăvară. Ce-a fost mai rău, adică iarna cu tuse şi junghiuri, a trecut, iar acum, în afară de o astenie rebelă n-ar mai fi loc de griji. A venit şi vremea hoinărelii. Şi vă propun o hoinăreala pe note de primăvară, acompaniaţi de folkistul Marius Matache, în cooperare cu Kooperativa 2.0 şi serviţi de Domeniile Sâmbureşti.

Cine este Marius Matache şi ce vrea el de la primăvară? Marius este… mai mulţi Mariuşi. Este pe rând, dar nu neapărat în această ordine, cercetător ştiinţific, doctor în chimie, sportiv, blogger, folkist, bonom şi cu umor. Când le face pe toate? Între timp… Adoră muzica, iar de vreo 11 ani a experimentat-o mai mult decât un hobby, în versuri şi pe note simple, calde ori înţepător-ironic şi mereu directe. Marius a dat lumii un album, „Hoinar prin Piaţa Matache”, iar acum se pregăteşte să-l meşteşugească şi pe al doilea, „Alchimie”

Ce vrea Marius de la primăvară? Vrea să-i cânte şi să ne încânte cu un turneu marton prin mai toată ţara. O provocare chiar şi pentru el: o hoinăreala cu 11 concerte prin tot atâtea oraşe, începută pe 2 martie la Bucureşti şi încheiată pe 22 martie la Piatra Neamţ.

Afis-turneu-martie

Iar în toată această Primăvară Hoinară, a la Matache, Marius a inclus atât melodii de pe primul său album, cât şi piese proaspăt preparate, din cel de-al doilea. Doar se pricepe la formule speciale, reacţii waaw şi …note.

Nu vă codiţi, nu staţi pe gânduri! Veniţi cu toţii la Matache! Luaţi, mâncaţi! Umor cu zâmbete şi folk pe pâine!

 


Posted March 1, 2015 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>