February 13

VINERI 13

vineriAstăzi trebuie să fim superstiţioşi, pentru că vineri îşi dă mâna cu 13, iar unii concetăţeni, în special americani, au fobii la chestii de-astea. Mai simplu spus, într-o vineri 13 ghinionul este la cote maxime. Aşadar, cine se simte lipsit total de şansă, trebuie să se culce, să se ascundă sub pat sau, în general, să nu întreprindă acţiuni riscante: să-şi facă un ceai sau să mănânce în faţa televizorului.

Vineri 13 a înfierbântat în asemenea hal mintea superstiţioşilor încât planeta a fost împânzită cu legende, fel de fel. Spre exemplu, unui copil născut într-o vineri 13 i se recomandă călduros, ca toată viaţa, să poarte la el un picior de la un iepure ucis la miezul nopţii de un fermier saşiu. Corect, nu? Problema e că un iepure amărât s-o mai găsi, dar unde, Doamne iartă-mă, găseşti fermierul saşiu? Aceleaşi superstiţii spun că o femeie care îşi serbează ziua de naştere într-o vineri 13 se va căsători şi va avea un copil în mai puţin de un an. Ăsta da ghinion!

Nici nu-mi vine să cred ce s-ar întâmpla dacă ar fi alegeri într-o vineri 13. S-ar putea şi mai rău?


Posted February 13, 2015 by admin in category HAI, SA FIM SERIOSI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>