February 13

PERFUZII PENTRU MEDICI

spitalMinisterul Sănătăţii se tot chinuie să scoată spitalele de la Terapie Intensivă şi caută de zor perfuzii, ca să le menţină pulsul. Prin urmare, are idei, care mai de care mai chirugicale. Ultima idée oferă medicilor şansa de a presta, după program, în sistem privat, chiar în spitalele în care lucrează.

Altfel spus, până la ora 15.00, domn doctor e un bugetar amărât, iar după, este un afacerist sadea. Şi uite-aşa va îmbina şi plăcutul cu utilul. Nu de alta, dar acum, munca în spitalele de stat e doar plăcere.

Chestia ar fi mişto, dacă nu ar fi tot o Mărie cu altă pălărie. Adică ar fi tot o şpagă dată medicilor, însă la vedere, nu înfundată, pe ascuns, în buzunarele ample ale halatelor albe. Pentru că şi acum, dacă dai dreptul, ai parte de un tratament preferenţial. Dacă nu dai, adio buline şi pastile!

Tot e bine că privatizarea şpăgii nu mai e penală! Şi la propriu şi la…


Posted February 13, 2015 by admin in category POLITA DE SANATATE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>