February 12

BIR CU GHINION

impoziteCine zicea că Vineri 13 nu e cu ghinion? Că e doar o superstiţie de adormit americanii? Uite că statul mai impune un bir, aşa de-al naibii, tocmai de Vineri 13. Şi ce credeţi că taxează? Norocul. Mai exact, pe cei care câştigă din jocuri de noroc. Nu că până acum le-ar fi lăsat premiile în pace. Acum se schimbă modul de impozitare a câştigurilor provenite din noroc chior, într-un sens bun. Bun pentru stat.

Singurii care nu vor cotiza la bunăstarea bugetului naţional vor fi cei care câştigă şi ei te miri ce: sub 600 de lei. Ceilalţi, cărora şansa le aduce până la 15.000 de euro, oferă statului 16 %. În schimb, cei cărora le-a pus Dumnezeu mâna-n cap, şi-şi umflă portofelele cu peste 100.000 de euro, trebuie să renunţe la un sfert din premiu.

Cum ar veni, ca să nu mori de ciudă şi să nu înjuri apăsat şi obsedant tot statul şi pe toţi conducătorii săi, trebuie să câştigi cât …China. Pentru că, nu-i aşa?, dacă ai parte de 6 norocoase, chiar nu mai contează că ai ghinionul să ai relaţii cu statul român.


Posted February 12, 2015 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>