January 30

GADGET-URI DE-ŢI STĂ MINTEA… LA ELE

tel8Gadget-ul nu-i pe treaba lui, dacă nu e şi fudul. Adică, e chiar jucăria nespus de deşteaptă, care, după ce îţi demonstrează că e tare, îţi lasă senzaţia că poate duce mai mult decât poţi tu duce. Dar ce s-o mai lungim?

De curând, am făcut cunoştinţă cu o astfel de jucărie şi m-am minunat. Etern! Căutam ceva care să-mi rezolve maxima problema a existenţei: să ţină acumulatorul telefonului. Pentru că dacă nu ţine, mă apucă deseori fibrilaţia, o mie draci şi regrete inimaginabile pentru banii risipiţi. Aşa mi-a ajuns în mână P6 Energy de la Allview. Ce să zic? În sfârşit un telefon care nu mă lasă la greu, când mi-e convorbirea mai dragă. De când îmi doream un smartphone a cărui baterie să nu se termine odată cu programul de muncă! Cu o baterie Li-Ion de 5000 mAh, telefonul P6 Energy rezistă pana la 21 de zile în stand-by, iar în convorbire este cu mine, iar eu cu el până, la 24 de ore.

tel1

Să vă mai zic că oferă curent prietenilor atunci când aceştia rămân (ca prietenii) fără baterie? Trebuie doar conectate cele două telefoane între ele utilizând un cablu OTG şi unul de transfer de date.

 tel2

Ca să nu mai spun că e sexy. Chiar dacă are baterie… waaw, telefonul are pe vino-ncoa şi se potriveşte perfect într-o atmosferă business. Display-ul IPS OGS de 5” protejat de sticlă rezistentă la zgârieturi, este ideal pentru un contrast puternic şi vizibil din aproape orice unghi.

tel 3

Dacă mai spun de procesorul Quad Core şi memoria RAM de 1 GB, ori de camera principală de 8MP cu Autofocus pentru fotografii şi clipuri video la rezoluţie Full HD sau camera frontală de 2MP pentru autoportrete şi apeluri video, ar fi prea mult? Nu cred. Că mai am: conexiune 3G, WiFi Display şi WiFi Direct, Transfer rapid prin Hot Knot, Floating video şi câte şi mai câte. Merită toată atenţia şi toţi banii…

 tel 4

Nu am terminat! Pentru că nici Allview nu-şi epuizează niciodată surprizele. Iar X2 Soul este mai mult decât o surpriză. Este o bijuterie! Look-ul deosebit, foarte subţire şi design-ul SF îl fac irezistibil. Display-ul Full HD SUPER Amoled de 5 inch oferă un unghi mare de vizualizare, o claritate superioară a detaliilor, un contrast puternic şi o luminozitate ridicată.

tel5

Procesorul Octa Core MediaTek MT6592 de 1,7 Ghz pe 28 nm permite funcţionarea simultană a celor opt nuclee cu minimum de energie şi permite un multi-tasking avansat. Puternicul procesor este susţinut de o soluţie grafică Mali 450, 2 GB de RAM si 16 GB Flash. Astfel, vei stoca în telefon toate fişierele importante pentru tine. Cele două camere foto de 13, respectiv 5 MP, care echipează X2 Soul, realizează fotografii de grup excelente, peisaje spectaculoase ori poze amuzante de cea mai înaltă calitate.

 tel6

Gratie amplificatorului audio Yamaha integrat, a sistemului DTS (Digital True Surround) şi a celor două microfoane cu funcţie de atenuare zgomot şi sunetul va fi la superlative. Vei avea parte de o experienţă sonoră completă şi vei putea asculta muzica ta preferată aşa cum ţi-ai dori.

tel7

Să nu uit funcţiile inteligente, autonomia ridicată ori aplicaţia meteo, prin care X2 Soul de la Allview este irezistibil.

tel9

Acestea sunt doar două minuni de la Allview. Multe altele sunt la îndemâna tuturor, chiar pe site-ul lor. Acolo sunt promovate, dar şi răsfăţate. Aşa cum face şi #roblogawards prin concursul său în care pune la bătaie o altă minunăţie: Allview C6 Quad. Vreţi să aveţi un aşa telefon? Intraţi pe BlogAwards, descoperiţi universul Allview şi concuraţi! Cele bune să se-adune!

logo-allview


Posted January 30, 2015 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>