December 31

O SEARĂ PERFECTĂ

revelionNoaptea de Revelion este poate cea mai dificilă noapte din an. Ce să-i mai dai stomacului burduşit de Crăciun cu sarmale, caltaboşi, fripturi şi alte porcării? Cu ce să mai tratezi ficatul turmentat cu ţuică, vin şi alte licori de cursă lungă?

Nutriţioniştii, acei oameni care au ca singur scop în viaţă să ne strice cheful şi planurile, ne recomandă s-o dăm pe peşte şi, în general, pe chestii uşoare, care, de regulă ajung mai mult în măsele decât în stomac. Supertiţioşii ne avertizează, totuşi, să nu care cumva să punem guriţa pe pui, pentru că pasărea, cică, dă înapoi. Cum vine asta, nu ştiu, pentru că singurul animal pe care-l ştiu că dă înapoi e racul. Probabil el, racul, nu a fost luat la socoteală că e crustaceu şi la ăştia e mai complicat, şi cu gătitul, şi cu halitul.

Mă bucur însă enorm că nu există multe recomandări în privinţa băuturilor. Adică avem dezlegare la tot şi la toate, plus şampania tradiţională de Anul Nou, care, de obicei, pune capac oricărei beţii reuşite. Cu speranţa unei mahmureli uşoare şi a unui 2015 oripilant de frumos, va urez o seară perfectă!


Posted December 31, 2014 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>