December 30

STRES DE SĂRBĂTORI

stresPsihologii au constatat că oamenii sunt din ce în ce mai stresaţi, exact în momentele în care ar trebui să urle de fericire. Adică de Crăciun, pe Paşte ori de Revelion. De unde şi până unde atâta panică şi angoase fără număr?

În primul rând, cică, unii oamenii intră în depresie numai la gândul că ar trebui să gătească în neştire, pentru invitaţi sau pentru propriile indigestii. Alţii, se enerveză când află că vor sta la masă cu neamurile lor proaste ori că vor cheltui o groază de bani pentru un eveniment la care au invitat nişte zgârie brânză. Bineînţeles, cei singuri şi depresivi din naştere, au suficiente motive să-şi aducă aminte de toate datoriile şi de toate eşecurile, de la origini până în prezent.

Pentru toţi stresaţii sărbătorilor am cel puţin un sfat simplu, ieftin şi eficient. Beţi o sticlă de vin! Ia să vedeţi ce simpatici sunt toţi şi toate, ce roz e cenuşiul şi cât de promiţător e viitorul. Nu de alta, dar nu trebuie să vă consumaţi atâta energie doar la o singura sărbătoare. Puteţi să-i înjuraţi şi să-i boscorodiţi pe toţi şi la următoarea petrecere.


Posted December 30, 2014 by admin in category SECTIA DIVERSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>