December 30

MANDAT ÎN LOC DE CERTIFICAT

kovesiDeseori, m-am întrebat, bineînţeles retoric, de ce Laura Codruţa Kovesi nu se recăsătoreşte. Ce, s-au epuizat bărbaţii deştepţi şi foarte înalţi din ţara asta? Tot eu, printr-o rară perspicacitate şi viziune, am găsit răspunsul. Păi, cum să stai cu DNA-ul în casă? Sau şi mai grav, nu în casă, ci în pat, lângă tine!

Serios, ţi-ai mai permite să aţipeşti, ştiind că există posibilitatea s-o dai în vise sau, şi mai rău, să vorbeşti în somn? N-ai avea, imediat, la trezire, transcrierea completă a interceptării viselor?

Ca să nu mai vorbesc despre ce anchete ar ieşi dacă rămâi la o bere cu băieţii. Ce mai, întrebări încrucişate, dovezi peste dovezi şi acuzaţii cu nemiluita. Cum ar fi să te pricopseşti cu vreun ordin de retricţie sau, Doamne fereşte, cu un arest la domiciliu?

Eu ştiu că se zice că o căsătorie seamănă cu arestul, dar cred că o căsătorie cu Kovesi ar fi chiar mai mult. Cu mandat în loc de certificat.


Posted December 30, 2014 by admin in category PAREREA MEA !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>