November 30

CÂND NU LATRI BINE…

caineVeste devastator de proastă pentru întreg neamul lui Azorel. Un confrate de-al său, cu evident accent american, de prin Oregon, USA, a fost concediat de la poliţia oraşului de coastă Cannon Beach. În fişa de lichidare, şefii săi, poliţiştii americani i-au imputat că n-ar avea chemare către nobila meserie de detectiv. Mai simplu spus, Cash, ciobănescul belgian pus la stâlpul infamiei, se sperie şi de umbra lui, are oroare de înălţimi, de droguri şi are probleme reale cu lătratul.
Considerat un laş notoriu, Cash a fost pus pe liber fără remuşcări. Adică, n-o să mai muncească în veci, ci dimpotrivă, pentru un os, două, o să latre cum vrea şi când vrea el. Vi se pare ceva cunoscut? N-aţi întâlnit destule specimene, multe chiar şi bipede, care taie frunze la câini, pentru simplul fapt că nu se pricep la nimic, iar alţii le fac treaba?
Ca să nu mai zic, că există unii şi prin poliţie, poate mai laşi ca ciobănescul din SUA, pe care nu-i concediază nimeni. Ba chiar ăia sunt promovaţi, tocmai pentru că latră bine şi nu se tem de şpagă şi, în general, de nimic.


Posted November 30, 2014 by admin in category PAREREA MEA !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>