November 28

TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE?

batraniI-auzi naţiune! Ruşii testează o pastiluţă care ne-ar prelungi viaţa până la 120 de ani. Secretul acestor buline ar fi un anti-oxidant care încetineşte procesul de îmbătrânire şi oferă organismului mai multe energie vie. Deocamdată, pastila, desprinsă din basmul „tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”, este testată pe şoareci, peşti şi câini, adică pe lighioane care n-au probleme acute de longevitate.

Savanţii care croşetează acest elixir al vieţii, fără termen limită şi dată de expirare, se jură că au obţinut chiar rezultate încurajatoare pe câini. Ca să fiu mai explicit, alde Azorel, care au fost îmbulinaţi cu astfel de pastiluţe, au scăpat de ceva boli degenerative, îmbătrânind mai încet decât şi-ar fi permis vreodată.

Nu ştiu de ce, dar am impresia că pastila asta n-ar avea deloc succes, mai ales în România. Păi, dacă ne apucăm să ronţăim toţi buline de-astea şi n-ar mai parca nimeni în cimitire, cine ar plăti pensiile la atâta amar de moşi şi babalâci?


Posted November 28, 2014 by admin in category PAREREA MEA !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>