November 28

PARTENERUL PERFECT CALCULAT

cununieAm trăit ca un ignorant! Habar nu aveam că există o formulă de matematică pură care ne ajută să găsim partenerul de viaţă perfect. Pe repede înainte, formula e cam aşa: „N/e”, unde N reprezintă numărul estimat total de parteneri, iar „e” reprezintă o constantă egală cu fix 2,71828. Cum îl dibuim pe bărbatul sau femeia visurilor noastre?

        Păi, exact ca-n viaţă, nu e uşor deloc, chiar şi cu formula matematică dată mură-n gură. Pentru că trebuie să estimăm cam câţi parteneri schimbăm ca pe şosete până la vreo 40 de ani, vârsta la care ar trebui să ne băgăm minţile-n cap, s-o terminăm cu fecioria şi să ne aşezăm la casa noastră. Sau a partenerului, depinde.

Dacă eşti albinuţă şi zbori din floare în floare, estimezi lejer vreo 60 de parteneri până la 40 de ani. Partenerii îi împarţi la 2,71828 şi obţii 22. Ceea ce înseamnă că după 22 de parteneri, trebuie musai să-ţi pui pirostriile. Aţi înţeles? Că nu o să mai explic încă o dată, deoarece s-ar putea să pricep şi eu.

Eu cred, totuşi, că formula prin care descoperi partenerul perfect, pe care l-ai duce în faţa popii la altar, este o ecuaţie cu o necunoscută. Dacă afli necunoscuta, afli şi partenerul…


Posted November 28, 2014 by admin in category PAREREA MEA !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>