October 31

TELEFON DE GEN FEMININ

telefonŞtiţi întrebarea clasică: ce ai lua cu tine pe o insulă pustie? Oricum, nu un telefon. Pentru mine, telefonul e strict un rău necesar. Îl folosesc că am nevoie. Dacă aş putea să vorbesc la o lingură, n-aş simţi niciodată un dor lăuntric pentru un telefon, fie el cu taste sau touch-screen.

În aceeaşi măsură, sunt conştient că sunt oameni care sunt dependenţi de telefon. Nici nu ştiu ce s-ar fi făcut dacă nu se inventa mobilul. Cum urcă la volan sau în autobuz, cum pleacă în lume, spre serviciu sau cumpărături, dă repede un telefon şi vorbeşte. Ceea ce înseamnă că pe lume sunt extraordinar de multe subiecte de discuţie şi multe teme neabordate încă. Iar liderii absoluţi ai discuţiilor de tot felul sunt, aţi ghicit, femeile.

Într-o zi, de curiozitate, am urmărit toate persoanele întâlnite pe drum, de la serviciu către acasă. Fără să greşesc, peste 80 la sută din doamnele şi domnişoarele cu care m-am intersectat vorbeau vorbe, propoziţii şi fraze la telefon. Ce deducem noi de aici? Că Eva nu a fost ispitită cu un măr, ci cu un telefon? Sau era un telefon Apple?

 


Posted October 31, 2014 by admin in category MARUL EVEI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>