October 30

LECŢII DE FOTBAL

fotbalDin motive de campanie şi pentru că-i place mingicăreala, Ponta a mai promis una: de la anul, odată cu abecedarul, copiii vor primi în programa şcolară şi-o oră de fotbal pe săptămână. Lecţiile de fotbal şi driblingurile devin astfel obligatorii, la toate nivelurile de vârstă, până când tineretul însetat de noi cunoştinţe va da piept cu înfiorătorul bacalaureat.

        Iar ca treaba cu fentele să fie cât mai credibilă, Ponta a mai promis şi construcţia a 400 de terenuri de fotbal să crape tineretul jucându-se pe ele. Prin urmare, nu peste mult timp, am putea fi un neam de atacanţi, mijlocaşi şi apărători, dar şi de chibiţi avizaţi. Nu că acum n-am fi pricepuţi la fente şi vociferări.

Eu cred că Ponta vrea însă să ne transmită altceva. O fi auzit şi el că fotbalul este un sport de gentlemani practicat de golani?  


Posted October 30, 2014 by admin in category COLTUL CU SPORT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>