October 29

CU ROCHIŢA PĂTATĂ

elenaChiar înainte de a ne confesa în faţa urnelor de vot, Elena Udrea a primit o delicată lovitură sub centură. Mai întâi i-a fost arestat Cocoşul, fostul soţ, pe motiv de Microsoft. Apoi, presa internaţională a titrat că ar avea şi ea ceva de-a face cu aplicaţia pentru îmbogăţire rapidă, marca Microsoft. Ulterior, câteva stenograme scăpate de DNA pe piaţă confirmă o convorbire pe acelaşi subiect între omniprezentul Cocoş şi o anume Elena. Şi-o fi pătat însă Elena rochiţa în acest dosar?

Eu am vaga bănuială că da. Pe ce mă bazez, vorba lui Preda? Pe simplu fapt că nu doar Cocoş a fost priponit de procurori, ci şi Pinalti, alias Gheorghe Ştefan. Şi cine este Pinalti? Este primarul din Piatra Neamţ care a făcut-o pe Elena Udrea deputat. Să fie chiar aşa mare coincidenţa?

Evident, Elena a negat şi va nega cât o ţine gura că a ştiu ceva despre matrapazlâcurile celor doi masculi care au ajutat-o în viaţă. În fond, ea este bună pentru România. Ei…nişte derbedei.


Posted October 29, 2014 by admin in category RAIONUL DE POLITICE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>