September 30

URÂT FRUMOS, COANE FĂNICĂ!

traistariu2Cică, Mihai Trăistariu nu e sănătos la cap. Adică nu e diliu de-a binelea, dar are unele lipsuri la mansardă. O spune un psihoterapeut, care a descoperit, în urma unor cercetări ochiometrice, că Trăistariu suferă de „sindromul urâţeniei”.Acum, să stăm strâmb şi să judecăm drept. N-o fi el, Mihăiţă, Făt Frumos, dar nici urât ca dracu nu e. De unde şi până unde un astfel de complex? Psihoterapeutul elucidează turbulenţa din creierii lui Trăstariu.

Deviaţia artistului a avut declick-ul acum un an când s-a dus în Turcia să-şi pună păr în cap. Probabil, operaţia la cap, l-a afectat, pentru că, de atunci, Mihăiţă al nostru a început să se tot pozeze şi, mai grav, să le arate tuturor pozele. Ba s-a fotografiat în chiloţi, ba încordat la sala de forţă, ba în Bulgaria. Adică în toate ipostazele naşpa. Într-un cuvânt, a început să strige public, în gura mare: “Ia uitaţi ce bestie mică şi mişto sunt!”.

Din această explicaţie elevată a psihoterapeutului înţelegem că Trăistariu a început să se simtă mai frumos ca o zână. Păi, şi atunci, de unde şi până unde „sindromul urâţeniei”?


Posted September 30, 2014 by admin in category HAI, SA FIM SERIOSI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>