September 27

CEA MAI BUNĂ SLUJBĂ

portarCare e cea mai bună slujbă din lume? Logic, cea în care nu faci nimic, dar câştigi o groză de bani. După ce am analizat zeci de joburi, fără să încerc vreuna, am avut o revelaţie. Cea mai mişto ocupaţie este să fii portar de fotbal la o echipă mare. Păi ce face ăla? Echipa lui e mereu plecată în atac, iar el stă şi se uită. Se uită la gazon, la bătăuşii şi vânzătoarele de seminţe din tribune, iar dacă e plictiseala maximă, la clasament. Chiar se bucură sincer când îi mai vin fundaşii prin careu, că are cu cine schimba o vorbă.
Adevărul este că iarna e cam naşpa. Frig, nenicule, şi, în lipsă de ocupaţie, te paşte răceala. Unii mai fac flotări, genuflexiuni, joc de glezne, frecţii, încearcă sprinturi şi ar da câteva ture de teren. Mai că-ţi vine să le aduci de acasă un ceai, un palton, un fes, izmene şi fular. Ba, într-un exces de milă , i-ai încălzi cu 3-4 petarde. Să zicem, totuşi, fumigene, că “petarde”… îşi găsesc ei.


Posted September 27, 2014 by admin in category COLTUL CU SPORT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>